Cele mai indragite rase de pisici

Pisicile sunt animalul de companie cel mai dragalas. Cainele o fi cel mai bun animal de companie, dar cu siguranta pisica are atuul de a fi un animal mult mai simpatic. De aceea, cred ca se poate face un top a raselor de pisica ce sunt extrem de indragite in intreaga lume.

Rasa Persana este cu siguranta rasa de pisica cea mai cunoscuta in intreaga lume deoarece are doua caracterisitici aparte. O blana extrem de bogata si pufoasa, in plus, este de un alb imaculat, iar privirea este una intre fioros si bland ce te cucereste pe loc.

Rasa Exotic este rasa de pisici poate cea mai dragalasa. Au blana mult mai scurta fata de persane si totusi sunt foarte apropiate ca aspect deoarece este la fel de bogata. Ceea ce face diferenta dintre aceste doua rase este faptul ca rasa Exotic se prezinta in culori diferite, iar privirea este una cu siguranta extrem de blanda.

Rasa Siameza este, ca si cea Persana, una cu caracteristici precise. Aceste pisici au urechile botul si coada complet negre, in timp ce blana se regaseste intr-un griu mai inchis sau mai deschis. Corpul este unul lung si subtite, in timp ce coada este lunga si ascutita. O caracteristica impresionanta este culoarea ochilor, de un albastru naucitor.

Rasa Birmaneza este una care se fac cunoscuta prin balana bogata, de culoare argintiu-griu deschis, iar botul este de culoare neagra. Sunt de dimensiuni mai mari, iar aspectul fetei este unul destul de impunator. Cu toate acestea, sunt extrem de jucause si foarte apropiate de stapan.

Rasa Ragdoll este una dintre acele rase cu adevarat simpatice. Pisicile din aceasta rasa au un aspect dragalas, blana este una foarte stufoasa si ochii de un albastru impecabil. Se adapteaza foarte usor in familie si nu necesita o ingrijire speciala. Desi au un aspect bland, sunt extrem de rezistente in fata microbilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s